Utomhusbanor

Adress: Landskrona Idrottsplats Karslundsvägen

Karta utebanorna i Karlslund

LTK:s utomhusbanor ligger vackert och lummigt inbäddade bland Karlsunds växtlighet. En välplacerad, toppad forehand bort finns bl.a. Landskrona Bois hemmaarena, Ishallen och Landskrona Ridklubb. Ett riktigt idrottscentrum som sporrar till fina prestationer.

Här finns 6 st grusbanor som med sin röda färg och höga standard lockar till spel. Omklädningsrum med dusch finns i anslutning till banorna.

Här har det spelats tennis sedan urminnes tider. Någon bana anlades redan 1923. Traditionell och officiell invigning av säsongens grusspel är 1 maj. Sedan spelas det ända in i oktober.

Banorna är öppna dagligen, 07:00-21:00 Bokning

Banorna bokas via MATCHi onlinebokning och betalning (För er med iPhone finns det även en app på App Store – observera att den kräver att du sparat kortuppgifter på webben först eller har ett digitalt rabatt- eller Spelabonnemang på klubben.)

Klick här för att boka bana.

eller via telefon, 0418-192 87. Personalen vid utebanorna kan även kontaktas på This is a mailto link

Helgjour tjänst

Vi kommer att ha jourtjänst  på vår utomhusanläggning på lördagar, söndagar och helgdagar. Detta är för att alla ska kunna få spela på våra banor, ha tillgång till vatten samt använda toaletterna även på helger då vår ordinarie banpersonal är lediga.

Om vi alla hjälps åt kan vi få det att fungera och vi får banor som alla kan använda.

För att skriva upp sig på de dagar man kan hjälpa till så klicka på länken nedan:

Jourlista

OBS! Glöm inte spara dokumentet när ni är klara.

Uppdaterad: 04 MAJ 2017 11:47 Skribent: Niklas

Tel: 0418-19287