JULAVSLUTNING 14/12

01 DEC 2019 19:06
JULAVSLUTNING! Nu när året och terminen börjar att närma sig sitt slut så vill vi bjuda in alla våra medlemmar med familjer till den traditionella julavslutningen med roliga aktiviteter för hela familjen, samt lite julfika.
  • Uppdaterad: 01 DEC 2019 19:06

JULAVSLUTNING!

När: Lördagen den 14 december kl 14.30 – ca 16.00. (Det är alltså träning som vanligt för er som tränar på lördagar)
Var: Tennisbanorna Puls Arena

Då vi kommer att bjuda på lite fika så får ni gärna anmäla hur många ni kommer till This is a mailto link

Vi tar även tacksamt emot priser till det mycket uppskattade inslaget i Julavslutningen där barnen vinner olika priser genom att pricka dem. Så om ni, ert företag eller någon ni känner, har något att skänka så får ni hemskt gärna ta med det till er tränare, eller kontakta mig.
Varmt välkomna!
Skribent: Niklas Nord