Klubbmästerskap utomhus 2019

KLUBBMÄSTERSKAP UTOMHUS 2019

Som avslutning på utesäsongen så arrangerar vi som vanligt ett klubbmästerskap/sommaravslutning för alla våra medlemmar. Även familjemedlemmar och medlemmar som inte vill vara med i klubbmästerskapet är hjärtligt välkomna!
När: Lördagen den 24 augusti, OBS! Nytt datum.
Plats: Utebanorna Karlslund
Kostnad KM: Singel: 50kr per klass för juniorer och 100kr per klass för seniorer. Dubbel: 30kr per deltagare för juniorer och 50kr per deltagare för seniorer. Avgiften betalas på plats vid första speltillfället.
Matchform: Bestäms efter antalet anmälningar. Vi strävar efter att alla ska få spela så många matcher som möjligt.
Övrigt:Grillarna kommer att vara igång, och klubben bjuder alla medlemmar på korv med bröd. Vill någon grilla något annat så går det jättebra att ta med vad man vill.
Anmälan: Görs till This is a mailto link senast den 20 augusti!
Anmälan ska innehålla: Namn, klass/er, ev dubbelpartner, tele och ev förbehåll.

Klasser:
1. Minitennis: 5-8 år. Spelas på minitennisbana med mjukare bollar
2.Juniorsingel: 9-18 år. Kommer att delas upp i grupper efter ålder och spelstyrka för att få så jämna matcher som möjligt.
3. Juniordubbel
4. Seniorsingel A: För damer och herrar med god spelstyrka och matchvana.
5. Seniorsingel motion: För damer och herrar som inte är så vana vid att spela tävlingsmatcher.
6. Seniordubbel A
7. Seniordubbel motion
8. Generationsdubbel
Lottning och speltider presenteras på hemsidan några dagar innan. Det är var spelares skyldighet att ta reda på sin matchtid.

Välkomna!

Uppdaterad: 19 JUN 2019 23:56 Skribent: Niklas Nord