Hoppa till sidans innehåll

Boka Bana


 INOMHUS i Puls Arena

       Kontakta Landskrona Kommun

       Tel: 0418-47 03 65

      E-post:  This is a mailto link

       Online bokning klicka på: Puls Arena

 

UTOMHUS Karlslund med LTK

    Nu ska du boka bantider online! Klicka på:
   Matchi/Landskrona tennisklubb

Banbokningar utomhus sker via MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport med sök av spelpartner, onlinebokning och betalning. (För er med iPhone finns det även en app på App Store – observera att den kräver att du sparat kortuppgifter på webben först eller har ett digitalt rabatt- eller säsongskort på klubben.)

 

Det är vår förhoppning att införandet kommer underlätta och vara en del av ett enklare och roligare spelande och med fler möjligheter till att bedriva en bra verksamhet för oss. Dessutom är flera klubbar runtom i Sverige anslutna, så med samma inloggning kan du söka tider även på dessa när du är på resande fot.

 

Vad behöver jag göra?

 

Medlem: Du får ett aktiveringsmejl från oss eller This is a mailto link med en länk som du ska klicka på. (Har du inte fått mejlet var god leta i din ”spam”/”skräppost” för att se om det fastnat där.) När du har gjort det kommer du till registrering och kommer därefter direkt få ta del av dina medlemsförmåner som t ex bättre banpris eller fribokning om du har säsongskort hos oss. 

Ej medlem: Gå in på MATCHi och registrera dina användaruppgifter: http://matchi.se/registration/user 
 

Bokning & betalning: För dig spelabonnemang, välj bara ”klippkort” som betalmedel när du ska bekräfta din tid. Övriga bokar och betalar med betal-/kreditkort. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att aktivera Enkel Betalning, vilket möjliggör bokning både på webb och i iPhone-app utan att knappa in kortnr igen.

 

Bokningsregler: Bokning kan ske max 2 veckor framåt i tiden. Avbokning för återbetalning – minus en reservationsavgift om du har betalat med kreditkort– ska ske senast 6h innan bokad tid.

 

Inledningsvis kan det eventuellt kännas lite ovant. Får du problem med att boka eller undrar över något, kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Vi hoppas alla blir nöjda med de nya tjänsterna och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till This is a mailto link).

Uppdaterad: 18 OKT 2017 21:15 Skribent: Karen Söderström

 LTK logo

 Unisport logo

 Xelent

 

Postadress:
Landskrona TK - Tennis
Varggatan 15
26144 Landskrona

Besöksadress:
Grusbanorna Karlslund (maj-aug), Puls Arena (sept-april), Varggatan 15
26144 Landskrona

Kontakt:
Tel: 0703705018
E-post: This is a mailto link

Se all info