Skötselanvisningar jourtjänst

Skötselanvisningar jourtjänst för tennisbanorna

1.Tid: Lördag, söndag och helgdag.

Ca 09:00 öppnas omklädningsrummen och vattenpumpen slås på. Vattning av banorna vid behov. Nyckel till pumphuset finns i containern. Allmän översyn av anläggning och banor görs. Skräp plockas upp, ev. välta stolar reses etc.

Större fel eller skador meddelas. 13.00-14.30. Vattning av banorna samt allmän tillsyn av anläggning och banor. Efter 20.00, riklig vattning av banorna (om det ej regnar). Vattenpumpen slås av, och låsning av omklädningsrum.

I övrigt vid de tider man befinner sig på anläggningen övervakning så att inget gratisspel förekommer.

2. Nycklar till anlägningen hämtas senast fredag veckan för jour. Nycklarna ska återlämnas snarast efter genomförd jour. Senast kommande onsdag. I samband med att nycklarna hämtas kan man få instruktioner om pump, vattning o.dyl. av personalen på banorna.

Om man har jour då det är träningsuppehåll för sommaren kan man hämta och lämna nycklar i Puls Arenas reception mån-fre kl 09.00-17.00. Det finns ingen personal som kan ge instruktioner om pump, vattning o. dyl. så det måste man ha fått innan träningsupppehållet.

3. Speltider: Så långt möjligt se till att inget gratisspel förekommer och att spelare borstar bana och linjer efter sig.

4. Betalning: All bokning och all betalning sker via bokningssystemet Matchi. Separat information om detta finns anslaget på anläggningen.

Telefonnummer:

Vid ev. problem eller frågor kring anläggningen, ring

* Peter Persson  070-2666080  Ansvarig anläggning

* Josephine Bergman  0760-243612  Ansvarig tränare

* Fritidsnämnden Jour

OBS OBS

- Vid förhinder kontakta någon annan på listan för att byta datum.

Jouransvarig ansvarar själv för detta.

Uppdaterad: 27 APR 2015 14:35 Skribent: Josephine Bergman