Ang. Corona-viruset

12 MAR 2020 16:19
  • Skapad: 12 MAR 2020 16:19

Information med anledning av Corona-viruset
Landskrona tennisklubb (LTK) följer utvecklingen på området och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

De aktiviteter som Landskrona tennis bedriver sker för närvarande på Puls arena i Landskrona (vid träning) och ibland andra anläggningar (vid tävling). De aktiviteter som ordnas av LTK sker med ett begränsat antal personer. Dessa aktiviteter kommer att fortgå, under förutsättning att inget annat meddelas av de anläggningar där aktiviteterna bedrivs, eller rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten ändras.

Vi vill påminna om att hålla god handhygien och att undvika träning om man känner sig sjuk eller förkyld.
Har du eller någon närstående vistats i riskområdena, eller om du eller någon familjemedlem har någon form av luftvägssymptom eller feber så ber vi er att stanna hemma.
Ta del av Svenska Tennisförbundets information om Corona-virus här https://www.tennis.se/information-om-coronavirus/
INFORMATION OM CORONAVIRUS Svenska Tennisförbundet har med anledning av coronaviruset fått frågor från föreningar och utövare om förhållningssätt för verksamhet och tävlande. Vår rekommendation är att följa Folkhälsomyndighetens råd. I dagsläget är det inte aktuellt att ställa in några tennistävlingar i Sverige. Folkhälsomyndigheten för en dialog med regeringen vad ...
www.tennis.se

Vi kommer att hålla er uppdaterade om ovanstående förändras.

Skribent: Niklas Nord