Information 20-11-17

18 NOV 2020 15:01
  • Skapad: 18 NOV 2020 15:01

Styrelsen för Landskrona tennisklubb har haft ett ordinarie sammanträde idag, den 17 november 2020. En av punkterna på agendan var att ta ställning till den fortsatta träningsverksamheten utifrån Folkhälsomyndighetens beslut av Införande av lokala allmänna råd enligt HSLF-FS 2020:12 i Skåne län och myndighetens beslut idag om att förlänga dessa till den 13 december 2020.

Verksamhet ställs in för vissa denna veckan
LTK måste bidra till att minska smittspridningen av covid-19 och förhålla sig till rådande situation och anpassa verksamheten utifrån de skärpta lokala råd som gäller för Skåne. Därtill måste LTK anpassa verksamheten till vad Landskrona stad beslutar när det gäller tillträde till Puls arena. LTK inväntar besked om detta.

Styrelsen har beslutat följande:
- Träningsverksamheten för medlemmar som är/blir 16 år i år eller är äldre, ställs in under denna vecka dvs. under tiden den 18 - 22 november 2020.

- De ungdomar som är yngre än 16 år, men som tränar i vuxengrupp, erbjuds fortsatt särskilda träningslösningar genom huvudtränaren.

För de medlemmar som är yngre än 16 år fortsätter träningsverksamheten. Liksom tidigare gäller att det är ok att delta under förutsättning att barnet/ungdomen är frisk.

Föräldrar som följer sina barn till träningsverksamheten hänvisas fortsatt till att lämna/hämta barn och ungdomar utanför ingången till Puls arena.

Ett nytt ställningstagande kommer att tas under veckan, när vi vet vad som gäller för Puls arena. Styrelsen kommer att återkomma med ny information i slutet av veckan om vad som gäller kommande veckor. Vi ber om överseende för information med kort varsel.

Övrigt
Styrelsen har beslutat att julavslutning för barn/unga/familj inte kan genomföras på traditionellt sätt. Istället genomförs avslutning gruppvis under ordinarie träning under vecka 51 med enbart träningsdeltagarna.

Mot bakgrund av rådande situation kommer julavslutning för vuxna inte att anordnas särskilt. Om situationen tillåter det kommer den aktivitet, som planerades för damer under vecka 44, att genomföras under vecka 51.

Skribent: Karen Navarro