LTK Sommar League 2022

02 JUN 2022 08:19
Vi kommer erbjuda 3 olika nivåer. Grupp A - Herrspelare med tidigare erfarenhet av matchspel. Grupp B - Herr/Dam & äldre juniorer som är något nyare till matchspel. Grupp Junior - våra yngre juniorer som har påbörjat sitt matchspel.
  • Uppdaterad: 02 JUN 2022 08:19

Vid intresse, fyll i informationen nedan för att registrera dig.

LTK Summer League 2022

Förra sommaren startade vi ett nytt projekt där några av våra herrspelare hade möjlighet att spela matchspel i form av en sommarliga. Under flera veckors tid spelades matcher ute på grusbanorna i form av ett gruppspel, vilken senare föjldes upp med en avslutade turnering där en vinnare kröntes. I år tänkte vi öppna upp “LTK Summer League” för resterande grupper som är intresserade av att spela matchspel.

Vi kommer erbjuda 3 olika nivåer, där ett minimum av 5 spelare behövs för att skapa ett spelschema i varje klass. Även dubbelspel kommer vara tillgängligt för grupp A & B.
Grupp A - Herrspelare med tidigare erfarenhet av matchspel
Grupp B - Herr/Dam & äldre juniorer som är något nyare till matchspel, men är intresserade av att fortsätta att utveckla sitt matchspel
Grupp Junior - våra yngre juniorer som har påbörjat sitt matchspel
Beroende på nivå så kommer vissa undantag att göras när det kommer till placering av grupper

Spelform (singelspel)

Under några veckors tid kommer gruppspel att spelas. Under denna tid kommer alla deltagare i respektive grupp spela mot varandra och samla poäng, poäng som kan följas i en live tabell. Speltider kommer att bokas av klubben varje vecka, och spelare väljer själv vilken tid som passar bäst. Kommunikation angående uppkommande matcher kommer göras genom en gruppchat eller mail.
Varje spelare kan räkna med att spela mellan 5-10 matcher i gruppspelet + slutspel.
Slutspelet kommer spelas under en helg, där en turneringslottning kommer göras baserat på poängtabellen från gruppspelet.

Dubbelspel:

En A & B grupp kommer även göras för de som är intresserade av att spela dubbel. I dubbelgruppen kommer man få möjlighet att spela dubbel med olika partners. Poäng samlar man individuellt baserat på hur många set man lyckas att vinna.

Kostnad: För medlemmar med spellabonnemang är detta gratis. Utan spelabonnemang  är kostnaden 300 kr.

VÄLKOMNA!

Skribent: Johan Weich