Medlemsinfo aktiviteter HT2020

25 OKT 2020 11:41
Höstlov, sparring, tränarstab, julavslutning med mera
  • Skapad: 25 OKT 2020 11:41

Hej medlemmar!

Höstterminen är i full gång och vi vill ge er info om Landskrona tennisklubbs aktiviteter under hösten.

Höstlovsaktiviteter v. 44
Höstlovet närmar sig! Under höstlovsveckan, vecka 44, kommer LTK att anordna aktiviteter så som familjetennis och prova på tennis. Håll utkik på hemsidan och på Matchi under kommande vecka där det kommer information om aktiviteterna och om anmälan.

Sparring
På fredagar anordnas sparring. Det finns möjlighet för medlemmar som deltar i ordinarie träningsverksamhet att anmäla sig till sparring (kl. 18.00 – 20.00) och träna matchspel.
Information om hur ni anmäler er till aktiviteten hittar ni här https://www.landskronatennisklubb.se/Nyheter/LTKnyheter/nyklubbaktivitetfredags-sparring/

Uppehåll i ordinarie träningsverksamhet
Under höstlovet vecka 44 (den 26 oktober – 1 november) är det uppehåll i gruppträningen.

LTKs tränarstab
Inför höstterminen 2020 skedde lite förändringar i vår tränarstab. Alfred Wallin är vårt senaste tillskott i staben. Vi hälsar honom välkommen till vår organisation. Följande personer ingår i LTKs tränarstab:

Johan Weich – huvudtränare (This is a mailto link)
Karen Navarro – tränare (This is a mailto link)
Alfred Wallin – tränare
Ikaros Söderström – ungdomstränare
Christian Tadic – ungdomstränare
Sara Bosnjakovic – ungdomstränare

Kontaktuppgifter till våra tränare finns på hemsidan.

Terminsavgifter 2020
Fakturor för terminsavgifterna hösten 2020 har skickats ut till alla som deltar i träningsverksamheten. Om det är någon som inte har fått sin faktura går det bra att ta kontakt med This is a mailto link

Julavslutning
Höstterminen pågår till den 19 december 2020. Vi vill redan nu flagga för att julavslutning för barn och familj kommer att genomföras den 12 december - boka datumet redan nu. För vuxengrupperna kommer det anordnas spel under den sista träningsveckan.

Stöd/sponsring till föreningen
Känner du någon som kan tänka sig att stödja LTK på något sätt? Hör av dig till vår ordförande Martin Bruck. (This is a mailto link).

Slutligen vill vi påminna om de rekommendationer som gäller under rådande pandemi. Delta i verksamheten om du är frisk, kom ihåg att tvätta händerna och respektera avståndsreglerna.

Skribent: Enrique Juaristi Tello