Till alla medlemmar i LTK

05 MAR 2015 09:00
VIKTIGT BREV TILL ALLA MEDLEMMAR!
  • Uppdaterad: 06 FEB 2017 13:25

Jag heter Peter Persson och är ordförande i Landskrona Tennisklubb.

LTK är klubb med en lång och fin historia.
Mycket bra spel, bra tennisspelare och härliga minnen har skapats här. Förhoppningsvis ligger dock den allra bästa tiden ännu framför oss.

Nu när kommunen har tagit över tennishallen (numera Pulsen Arena) samtidigt som vi har vår härliga utomhusanläggning i Karlsund, kan vi erbjuda bra möjligheter till spel och träning för våra medlemmar såväl som för övriga tennisentusiaster.

Tyvärr, finns det också mörka moln på vår tennishimmel.
Fler måste engagera sig mer! T.ex. så närmar vi oss årsmötet och vi har än så länge inte lyckats få ihop en komplett styrelse till kommande säsong. Som ni alla säkert förstår är det en förutsättning för att kunna driva klubben vidare.

Vi har svårt att få hjälp av spelare och föräldrar till att genomföra olika aktiviteter. Det kan gälla läger, tävlingar, cafeteria, sköta banorna etc. LTK har både förutsättningarna och idéerna för att erbjuda våra medlemmar så mycket mer.

Därför vädjar jag till er alla att i första hand se till så klubben kan leva vidare och i andra att alla idéer och möjligheter förverkligas och tillvaratas.

Vill ni hjälpa till så tag kontakt med mig, tränarna eller övriga i styrelsen.

Vi söker som sagt styrelsemedlemmar men känner ni att det inte är något för er så finns det även annat att hjälpa till med.

Fråga oss, kom med idéer, diskutera – engagera er!

Mina kontaktuppgifter; Tel: 070-266 60 80, This is a mailto link

Ni är alltid välkomna att kontakta mig!

VI SES PÅ ÅRSMÖTET! SÖNDAG 29/3, 13:00 Pulsen Arena

Skribent: Niklas Nord