Blixtdubbel 23/8

11 AUG 2014 10:12
Delad glädje är dubbel glädje, därför arrangerar vi nu en Blixtdubbel den 23/8!
  • Uppdaterad: 06 FEB 2017 13:25

Denna blixtdubbel vänder sig främst till våra vuxna medlemmar som kan spela poäng med serve på egen hand och innebär att man spelar ett antal korta dubbelmatcher  på tid (ca 20 min) med olika medspelare. Inför varje ny match  sätts nya dubbelpar ihop med syftet att skapa så jämna och roliga matcher som möjligt. Det spelar alltså ingen roll vilken nivå ni är på, matcherna kommer ändå att bli jämna och syftet är framför allt att ha kul! Det är dock en tävling så det koras en vinnare. Vinner gör den som när alla omgångar är färdigspelade har samlat på sig flest matchvinster. Vid behov används gamedifferens för att skilja deltagarna åt.

Vår förhoppning är att ha lika många kvinnliga som manliga deltagare och därmed göra det till en blixtmixeddubbel! :)

Efter matcherna grillar vi och har trevligt tillsammans. Klubben bjuder på korv med bröd. Vill man grilla något annat är man välkommen att ta med det. Valfri dryck medtages också.

När: Lördag 23/8. Sign in och inbollning/uppvärmning från kl 16.00. Kl 16.30 börjar matcherna.

Plats: Utebanorna Karlslund.

Avgift: 50kr. Du får spela minst 4 matcher.

Anmälan: sker till This is a mailto link senast den 20/8. OBS! Begränsat antal platser.

Varmt välkomna!

Skribent: Niklas Nord