Hoppa till sidans innehåll

MATCHi

30 MAJ 2014 21:40
Från och med imorgon kommer alla våra banbokningar att skötas i samarbete med MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport.

  • Uppdaterad: 06 FEB 2017 13:25

Vi möjliggör nu bokning med betalning direkt online. För dig med iPhone finns det även en app på App Store – observera att den kräver att du har sparat kortuppgifter på webben först eller har ett digitalt rabatt- eller säsongskort på klubben. 


Det är vår förhoppning att införandet kommer underlätta och vara en del av ett enklare och roligare spelande och med fler möjligheter till att bedriva en bra verksamhet för oss. Dessutom är flera klubbar runtom i Sverige anslutna, så med samma inloggning kan du söka tider även på dessa när du är på resande fot.

 

http://www.matchi.se/facilities/landskronatk


Vad behöver jag göra? 


Medlem: Du får ett aktiveringsmejl från oss eller This is a mailto link på söndagen den 1:a juni och du behöver klicka på länken i det. (Har du inte fått mejlet var god leta i din ”spam”/”skräppost” för att se om det fastnat där.) När du har gjort det kommer du till registrering och kommer därefter direkt få ta del av dina medlemsförmåner som t ex bättre banpris eller fribokning om du har säsongskort hos oss.

Ej medlem: Gå in på MATCHi och registrera dina användaruppgifter:

Klick här!

Skribent: Karen Söderström Navarro
E-post: This is a mailto link

 LTK logo

 Unisport logo

 Xelent

 

Postadress:
Landskrona TK - Tennis
Varggatan 15
26144 Landskrona

Besöksadress:
Grusbanorna Karlslund (maj-aug), Puls Arena (sept-april), Varggatan 15
26144 Landskrona

Kontakt:
Tel: 0703705018
E-post: This is a mailto link

Se all info