Fed. Cup

26 JAN 2015 14:00
Federation Cup 7-8 Februari
Sverige - Schweiz i Helsingborg.
  • Skapad: 26 JAN 2015 14:00

Vårt svenska damlandslag i tennis kommer spela landskamp mot Schweiz den 7-8 februari i Helsingborg . Vi i LTK vill visa vårt stöd och heja fram våra tjejer till seger och vi vill gärna att så många som möjligt följer med, vuxna som barn. Tränarna Josephine Bergman och Victoria Sjöbohm kommer att vara på plats lördagen den 7 februari, om föräldrarna inte har möjlighet att stanna kvar kan man lämna barnen hos dem. Man ansvarar själv för transport till och från Helsingborg och vi kommer att skicka ut en lista på alla som anmält sig så kan ni ringa till varandra för eventuell samåkning.

ANMÄLAN: Man anmäler sig till oss via email: This is a mailto link
t.o.m den 30/1 klockan 12.00. Skriv alla namn på de personer som ska ha biljetter samt kontaktuppgifter. Skriv även i mejlen om barnen ska vara utan föräldrar så Josephine och Victoria vet vilka detta gäller.

BILJETTER: Om man anmäler sig till oss via email (se ovan) t.o.m den 30/1 klockan 12.00 så beställer vi hem biljetter för en kostnad av 50 kr/styck. Man betalar kontant till Josephine, eller till Niklas om Josephine inte är närvarande, och man ska ha BETALAT INNAN ANMÄLAN GÅTT UT. Ha gärna jämna pengar när ni betalar. Josephine finns att nå på tennisklubben tisdag och torsdag: kl 16-20, och onsdag 16.30-20. Man kan även köpa biljetter på plats men då kostar dem 120 kr/styck. Barn under 7 år går in gratis. Finns begränsat antal biljetter så först till kvarn gäller.

SAMLING: Klockan 13.20 lördagen den 7 februari vid ENTRÉN till den nya arenan i Helsingborg.  Invigningen börjar kl 13.45 följt av två singelmatcher.

TA MED: Frukt eller fickpeng till fika eftersom matcherna kan pågå under en längre tid. Ta gärna med mobiltelefon så barn som ska bli hämtade kan ringa hem för eventuell tid för hämtning. Tänk bara på att mobilerna måste ha ljudet avstängt under pågående matcher då det ska vara största möjliga tystnad.

VÄGBESKRIVNING: http://www.hbgarena.se/besokare/hitta-hit/

Frågor? Kontakta oss på email: This is a mailto link eller ring Josephine på tel: 0760-243612.

Skribent: Niklas Nord