Herrar lag1, vinst igen ! 3 - 0 mot ATL

14 JUN 2010 07:02
Landskrona Tennisklubbs herrlag 1 gjorde det igen. De slog ATL hemma med 3 – 0. Niclas Henningsson och Håkan Söderstjerna vann sina singlar till att börja med. Därefter avslutade Johan Laurin och Håkan med att vinna dubbeln.

Nu är det en bortamatch kvar mot Skanör Falsterbo 20/6 och därefter hoppas vi att laget flyttas upp till division 1 i Tennis Syds serie inomhus.

Knattelaget spelade borta mot Ängelholm i helgen. Vi spelade bra Erik A., Erik S., Ross och Linus vann sina matcher med bra tennis. Lena M. kämpade mycket bra men det räckte inte till vinst. Dessvärre fick vi lämna 3 WO. Ängelholm vann till slut med 5 - 4.

P14 laget spelade den återstående dubbeln och avslutade sin match mot HTK. Oscar och Erik S. spelade mycket bra men det räckte inte.

Herrlag 2 var snubblande nära en vinst mot Ramlösa med supertiebraken var inte med oss. På söndagen spelade vi match mot Kronprinsen som de vann med 2 - 1.
  • Uppdaterad: 06 FEB 2017 13:27

Skribent: Ulf Stein