Information om träningsverksamheten 21-01-22

23 JAN 2021 06:10
  • Uppdaterad: 23 JAN 2021 06:10

Styrelsen för Landskrona tennisklubb har idag fått besked om att Landskrona stad öppnar upp sina idrottsanläggningar för dem som är födda år 2005 eller senare från och med tisdag den 26 januari 2021.

Kommunen har meddelat att träning får bedrivas under förutsättning att myndigheternas och Smittskydd Skånes råd och rekommendationer följs för att minimera risken för smitta. Varje förening ansvarar för hur träningen sker.

Anläggningarna kommer vara fortsatt stängda tillsvidare för allmänheten och personer födda 2004 och tidigare.

Styrelsen har haft sammanträde under kvällen om beslutat om följande för LTK:
- De ungdomar som är födda år 2005 eller senare är välkomna till träning under kommande vecka med start tisdagen den 26 januari 2021. Samma träningsgrupper och tider som i december 2020 gäller, om ni inte fått besked om något annat från våra tränare

Mot bakgrund av kommunens beslut kommer träningsverksamheten inte att påbörjas än för medlemmar som är födda 2004 eller tidigare. Styrelsen ber att få återkomma när det blir aktuellt.

Terminsavgifter barn/ungdom
Vårterminen pågår vid ordinarie förhållanden under 22 veckor, med uppehåll under sport- och påsklov. I och med att träningen för barn- och ungdomar kommer igång under nästa vecka har styrelsen beslutat att ordinarie träningsverksamhet ska pågå även under sportlov och påsklov. Det innebär att träningen därmed kommer att pågå under 22 veckor (fram till midsommar) som under ordinarie förhållanden. Terminsavgifterna kommer därmed att vara de samma för barn- och ungdomar under våren 2021.

Medlems- och terminsavgifter kommer att faktureras under februari 2021.

Terminsavgifter vuxna
Styrelsen att diskutera eventuell justering av terminsavgifter för vuxna under våren 2021 vid senare sammanträde. Detta då vi inte vet när träningsverksamheten kan komma igång för de som är födda år 2004 eller tidigare.

Myndigheters råd och rekommendationer
Vi vill påminna samtliga medlemmar om följande nu när träningsverksamheten påbörjas för barn- och unga:
- Håll avstånd
- Var extra noga med handhygienen
- Begränsa antalet deltagare i aktiviteten
- Använd ej gemensamma omklädningsrum utan byt om och duscha hemma
- Res till och från aktiviteten individuellt
- Dela inte utrustning eller vattenflaskor
- Om du känner dig sjuk, även med milda symptom, ska du inte träna utan stanna hemma

Övrigt
Föräldrar som följer sina barn till träningsverksamheten hänvisas fortsatt till att lämna/hämta barn och ungdomar utanför ingången till Puls arena. Vid ber er ta kontakt med tränare i förväg, om det finns behov av att möta upp barn i entrén.

2021-01-22

Skribent: Karen Navarro