Prova på TENNIS Fortsättningskurs

16 MAR 2010 11:27
Landskrona Tennisklubb (LTK) i samarbete med Centrum & Österlyftet och Skånes Idrottsförbund erbjuder elever på utvalda skolor en fortsättningskurs i tennis, gratis efter skoltid. Finansiering till detta projekt har erhållits inom ramen för idrottslyftet.

Anmälan görs på mail till Landskrona Tennisklubb senast 18/mar. Anmälan måste innehålla namn, adress, födelsedata, mobilnummer, dagar man kan delta och när skolan slutar respektive dag.Välkomna ! Landskrona Tennisklubb www.landskronatennisklubb.se This is a mailto link
  • Skapad: 16 MAR 2010 11:27

Skolsamverkan tennisskola 2010

Kontaktpersoner:

• Ulf Stein, LTK träningsansvarig, 0705-823620, This is a mailto link

• Karen Söderström Navarro, ansvarig LTK tränare för skolsamverkan, 0703-705018, This is a mailto link

• Kimmo Kolehmainen, Centrum & Österlyftet

Målgrupp: Lågstadiet 6 – 9 år

Fortsättningskursen kommer att äga rum på Korpen i Landskrona och Karen kommer att vara ansvarig tränare. Träningen kommer att ligga i anslutning till skoltiden. Eleverna måste själva ta sig till och från Korpen för att kunna delta i träningen. Fortsättningskursen är riktad till de elever som deltagit i prova-på-satsningen. Eleverna får möjlighet att i anslutning till skoltiden ta del av både tennisträning och föreningsliv.

Tidplan: V 2 – 8 Provapå fortsättningskurs 1, en gång i veckan i 7 veckor

V 12 - 19 Provapå fortsättningskurs 2, en gång i veckan i 7 veckor

Anmälan görs på mail till Landskrona Tennisklubb senast 18/mar. Anmälan måste innehålla namn, adress, födelsedata, mobilnummer, dagar man kan delta och när skolan slutar respektive dag. Det finns begränsat antal platser. Urvalet sker baserat på anmälningsdatum och vilka dagar man kan delta. Välkomna ! Landskrona Tennisklubb www.landskronatennisklubb.se This is a mailto link

Skribent: Karen Söderström Navarro