Victoria tvåa i Prince Sprint Open i Höganäs

05 OKT 2010 10:10
Victoria 2:a och Moa delad 3:a i FS 12 i Prince Sprint Open i Höganäs, och Ross som tog sig till semifinal.
  • Uppdaterad: 06 FEB 2017 13:27

Lördagen den 2 oktober deltog Victoria Sjöbohm och Moa Karmefors Idvall i Kullabygdens TS:s tennisturnering Prince Sprint Open i Höganäs. Inledningsvis genomfördes poolspel mot tjejer från hemmaklubben Kullabygden, ATL samt Ödåkra. Matcherna genomfördes i antingen bäst av fem eller bäst av tre tiebreakgame till 7. Victoria kom tvåa i pool 1 och Moa vann pool 2. Följden av detta blev att tjejerna fick mötas i den ena semifinalen. Här vann Victoria över Moa med 7-5, 0-7, 8-6 efter lite nervöst men fint spel av båda tjejerna. Victoria mötte sedan Emmy Thomasson från Ödåkra TK i finalen, men fick tyvärr se sig besegrad med 0-2. Sammantaget var det en alldeles utmärkt insats av både Victoria och Moa!

Skribent: Markus Idvall