HT21 startar måndagen 23/8 2021

06 AUG 2021 08:27
Hej medlemmar!                                                                                                                      Vi hoppas att alla har haft en fin sommar. Höstterminen börjar närma sig och vi vill ge er bifogat info inför denna.
  • Skapad: 06 AUG 2021 08:27

Höstterminen startar måndagen den 23 augusti 2021

Höstterminens träningar drar igång vecka 34 (med start måndagen den 23 augusti 2021) och pågår fram till den 11 december. I huvudsak gäller samma träningsgrupper och tider som tidigare för barn och ungdomar. I de fall något förändrats för någon kontaktas ni separat. Har ni inte blivit kontaktade gäller alltså samma tid och dag som under vårterminen.

Då vuxenträningen haft uppehåll, har LTK i tidigare utskick bett alla vuxna att nyanmäla sig inför hösten till This is a mailto link. Medlemmar som inte har anmält sig till höstens träningsverksamhet, har fortfarande möjlighet att göra det genom att ta kontakt med huvudtränare Johan Weich eller anmäla sig via LTK:s hemsida, se här https://www.landskronatennisklubb.se/traningaktiviteter/HT2021/

Information om träningsgrupper och tider gällande vuxna meddelas någon vecka innan hösten drar igång. Vi kommer i den mån det är möjligt att hålla fast vid samma tider och grupper som tidigare.

Utebanor

Höstterminen inleds på utebanorna. Beroende på väder flyttar vi in träningen under första eller andra veckan i september 2021. Tränarna kommer informera närmare om detta.

Klubbmästerskap vecka 35 (29 augusti)

Utomhussäsongen avrundas i vanlig ordning med LTK:s klubbmästerskap för alla medlemmar sista helgen i augusti. Boka in tiden redan nu. Anmälan kommer att ske på Matchi.se (boka er under aktiviteter).

Stöd/sponsring till föreningen

Känner du någon som kan tänka sig att stödja LTK på något sätt? Hör av dig till vår ordförande Martin Bruck. (This is a mailto link).

Skribent: Karen Söderström