Senast Information om Cov-19 beslut

29 OKT 2020 12:48
Information med anledning av skärpta råd i Skåne för att minska smittspridning
  • Skapad: 29 OKT 2020 12:48

Information 2020-10-28

Styrelsen för Landskrona tennisklubb har idag den 28 oktober 2020 haft ett extra sammanträde för att ta ställning till den fortsatta träningsverksamheten utifrån Folkhälsomyndighetens beslut (dnr 04893-2020) av Införande av lokala allmänna råd enligt HSLF-FS 2020:12 i Skåne län.

LTK måste bidra till att minska smittspridningen av covid- 19 och förhålla sig till rådande situation och anpassa verksamheten utifrån de skärpta lokala råd som gäller för Skåne. Därtill måste LTK anpassa verksamheten till att Landskrona stad – utifrån Folkhälsomyndighetens beslut – meddelat att de stänger alla idrottsanläggningar för träningsaktiviteter för alla som är 16 år och äldre från och med 29 oktober till och med den 17 november.

Styrelsen har till följd av detta beslutat att:
- Träningsverksamheten för samtliga medlemmar som är/blir 16 år detta år eller är äldre, ställs in under tiden från den 2 - 17 november 2020.
- De ungdomar som är yngre än 16 år, men som tränar i vuxengrupp, kommer erbjudas särskilda träningslösningar genom huvudtränaren.
- Innevarande vecka (vecka 44) pågår ingen ordinarie träningsverksamhet då det är höstlov, men planerade aktiviteter för vuxna denna vecka skjuts fram till vecka 51.

För de medlemmar som är yngre än 16 år fortsätter träningsverksamheten. Liksom tidigare gäller att det är ok att delta under förutsättning att barnet/ungdomen är frisk.

I praktiken innebär ovanstående att föräldrar som följer sina barn till träningsverksamheten hänvisas till att lämna/hämta barn och ungdomar utanför ingången till Puls arena.

Vid behov kommer nytt ställningstagande att tas under vecka 47 för resterande del av terminen. Styrelsen kommer att hålla er informerade.

Skribent: Karen Navarro