Information om Vårterminen 2021

14 DEC 2020 15:08
  • Uppdaterad: 14 DEC 2020 15:08

Höstterminen går mot sitt slut! Efter en annorlunda höst, ser vi fram emot vårterminen 2021!

TERMINSSTART: Allt träning är avstängd på grund av rådande omständigheter. Vi återkommer med mer information efter den 24:e januari. (KS210103)

TRÄNINGSTIDER: Som vanligt kommer LTK att utgå från schemat för höstterminen, men det kan komma att ske vissa mindre förändringar för att göra gruppsammansättningarna ännu bättre.

Vill man fortsätta som tidigare så behöver man INTE anmäla sig på nytt för vårterminen. Hör man inget från huvudtränaren, gäller samma träningstider som man haft under höstterminen.

Om ni däremot har önskemål om någon förändring, eller inte vill fortsätta att träna, så ska ni meddela detta till This is a mailto link senast den 3 januari (inom två veckor). Har man inte meddelat att man inte önskar att fortsätta senast vid nämnda datum, så ser vi er anmälan för vårterminen som bindande.

Så fort vädret och banorna tillåter det så kommer träningen att flyttas utomhus till våra banor i Karlslund. Det sker normalt runt den 1 maj.

TRÄNINGSAVGIFTER: Träningsavgifter och medlemsavgifter kommer att faktureras i samband med terminsstart för våra yngre medlemmar. För alla som är 16 och äldre, kommer fakturering ske tidigast i februari.

ÖVRIGT: Landskrona stad har meddelat att de beslutat att förlänga stängningen av sina anläggningar inomhus, för alla som är 16 år och äldre, till den 10 januari 2021. LTK följer utvecklingen och håller er informerade. Styrelsen sammanträder ikväll den 14 december och konsekvenserna av höstens stängning kommer då ytterligare att diskuteras.

LTK önskar alla en god avslutning på året och ett gott nytt år!

LTKs styrelse

Skribent: Karen Navarro