LTK styrelsen sammanträder  imorgon (tisdag den 17 november)

16 NOV 2020 16:29
  • Uppdaterad: 16 NOV 2020 16:29

Hej medlemmar!

För er information sammanträder styrelsen imorgon (tisdag den 17 november). Vid mötet kommer styrelsen att ta ny ställning till hur träningsverksamheten ska bedrivas kommande veckor. Detta som en konsekvens av Folkhälsomyndighetens tidigare beslut av den 27 oktober 2020 (dnr 04893-2020) avseende Införande av lokala allmänna råd enligt HSLF-FS 2020:12 i Skåne län, men också utifrån kommunens beslut om tillträde till de kommunala anläggningarna.

Vi kommer imorgon kväll att informera alla medlemmar som berörs via e-post och på hemsidan om styrelsens beslut. Vi ber er ha överseende med att information lämnas med kort varsel. Situationen är dock sådan att styrelsens beslut är avhängigt bl.a. besked från kommunen.

De aktiviteter som bedrivs för barn och unga under 16 år fortgår om inte annat meddelas. Liksom tidigare gäller att det är ok att delta under förutsättning att deltagaren är frisk. Vi vill också påminna om att tvätta händer före och efter träning.

/Styrelsen

Skribent: Karen Navarro