Projekt Tennis på Gatan

14 SEP 2022 15:32
Landskrona Tennis klubb genomför Tennis på gatan projekt varje lördag kl11-15 i september. Den 11:e i Pilgården; den 18:e i Kasernplan; den 25:e i Damhagskolan. Ni är välkomna att delta i tennis aktiviteter.
  • Skapad: 14 SEP 2022 15:32

Om Tennis På Gatan

Med konceptet Tennis på gatan vill Svenska Tennisförbundet utmana normen och göra tennisen mer välkomnande för barn som inte har den naturliga vägen in i vår idrott. Detta gör vi genom att möta nästa generations spelare på deras hemmaplan. Konceptet Tennis på gatan kommer i framtiden att rymma flera inriktningar. Det första steget tar vi nu i Stockholm, Göteborg och Malmös förorter.

Idén föddes 2017 när tennisklubbar fick möjlighet att ansöka om etableringsstöd från Svenska Tennisförbundet.

Nu har Landskrona tennisklubb gåt med i projektet.

Skribent: Karen Söderström