Särskilt beslut med anledning av pågående corona-pandemi

23 NOV 2020 16:54
  • Skapad: 23 NOV 2020 16:54

LTK 2020-11-18 – Landskrona, digitalt

LTKs verksamhet under pågående corona-pandemi (B)

Vid gårdagens sammanträde den 17 november 2020 beslutades att verksamheten innevarande vecka (vecka 47) ska fortgå på samma sätt som de senaste tre veckorna. Det innebär att barn/unga som inte är 16 år eller ska fylla 16 år, får delta i verksamheten medan träningen ställs in för medlemmar som är, ska bli 16 år eller är äldre.

Styrelsen bestämde att nytt ställningstagande för träningsverksamheten ska tas efter besked från Landskrona kommun om tillträde till Puls arena.

Styrelsen för Landskrona tennisklubb har idag den 18 november 2020 via e-post fått besked att Landskrona stad beslutat att idrottsanläggningarna i kommunen ska vara fortsatt stängda för träningsaktiviteter för alla som är 16 år och äldre. Beslutet har fattats utifrån att de lokala allmänna råden i Skåne län förlängts till den 13 december 2020 och att smittspridningen av det virus som orsakar covid-19 inte minskat.

Landskrona stad har beslutat att förlänga stängningen av sina anläggningar, för alla som är 16 år och äldre, till den 20 december 2020.

Vid gårdagens sammanträde var styrelsen enig om att LTK har att rätta sig efter kommunens beslut om tillträde till Puls arena. I konsekvens med ovanstående beslutas att:

- Träningsverksamheten för medlemmar som är/blir 16 år i år eller är äldre, ställs in under resterande del av terminen 2020.

- De ungdomar som är yngre än 16 år, men som tränar i vuxengrupp, erbjuds fortsatt särskilda träningslösningar genom huvudtränaren.

För de medlemmar som är yngre än 16 år fortsätter träningsverksamheten.

Skribent: Karen Navarro