Start HT 2020 - 24:e aug

Informationsbrev inför höstsäsongen
  • Uppdaterad: 16 AUG 2020 09:55

Hej medlemmar!

Vi hoppas att alla trots rådande omständigheter har haft en fin sommar. Höstterminen börjar närma sig och vi vill ge er info inför denna.

1. Höstterminen startar måndagen den 24 augusti
Höstterminens träningar drar igång vecka 35 (med start måndagen den 24 augusti 2020). Det är en vecka senare än planerat och orsaken är förändringar i tränarstaben. I huvudsak gäller samma träningsgrupper och tider som tidigare. I de fall något förändrats för någon kontaktas ni separat. Har ni inte blivit kontaktade gäller alltså samma tid och dag som under vårterminen.

Höstterminen inleds på utebanorna. Beroende på väder flyttar vi in träningen under första eller andra veckan i september 2020. Tränarna kommer informera närmare om detta.

2. Ny huvudtränare
LTK har inför höstterminen anställt en ny huvudtränare, Johan Weich. Vi hälsar Johan välkommen i sin nya roll. Johan har en bakgrund i LTK men har också spelat för Helsingborgs tennisklubb och utomlands. Johan har varit tränare i LTK under det senaste året och tar nu rollen som huvudtränare, sedan Niklas Nordh valt att sluta hos oss för att lägga tid på sitt privata arbete och familjen. Niklas är inbjuden till klubbmästerskapen i slutet av augusti och styrelsen avser då att tacka av honom för hans fina insatser i klubben.

Om ni vill komma i kontakt med Johan når ni honom på This is a mailto link.

3. Klubbmästerskap vecka 35 (29 augusti)
Utomhussäsongen avrundas i vanlig ordning med LTK:s klubbmästerskap för alla medlemmar (alla åldrar) sista helgen i augusti. Boka in tiden redan nu. Anmälan sker på Matchi.se (boka er under aktiviteter).

4. Utebanorna
Utebanorna kommer vara igång under hela augusti och möjligen någon vecka in i september, beroende på väder. Som medlem kan du boka en utebana för 100 kronor/h i Matchi. Passa på att nyttja utebanorna medan de är öppna och vädret tillåter!

5. Stöd/sponsring till föreningen
Föreningen söker personer eller företag som vill stödja verksamheten. Känner du någon som kan tänka sig att stödja LTK på något sätt? Hör i så fall gärna av dig till vår ordförande Martin Bruck (This is a mailto link).

Vi ses på banorna!

Skribent: Karen Navarro