Uppdaterad information angående Puls Arena

16 DEC 2020 09:03
  • Skapad: 16 DEC 2020 09:03

Denna information skickas till alla medlemmar, men riktar sig särskilt till er medlemmar vars träning ställts in under senhösten.

Landskrona kommun har meddelat att alla inomhushallarna öppnas upp för träning i organiserad form för personer som är 16 år och äldre. Detta utifrån information som kommunen fått från Smittskydd Skåne om hur Skåne bör förhålla sig till rekommendationerna gällande träning för personer 16 år och äldre.

Kommunen har meddelat att träning i första hand bör genomföras ute, men om den genomförs inne gäller då max 8 personer samtidigt, vilket inkludera alla i hallen, det vill säga både tränare/ledare och aktiva. Ett avstånd på 2 meters ska också hållas samt att utrustning inte bör delas, gemensamma omklädningsrum för undvikas och resa till och från aktiviteten bör ske individuellt.

Inomhushallarna är fortsatt stängda för allmänhet.

LTK bedömer att det finns goda förutsättningar att genomföra tennisaktiviteter i enlighet med ovanstående direktiv, främst utifrån att antalet aktiva på en tennisplan är begränsat samt utifrån att det inte är en kontaktsport. En ”Welcome-back” aktivitet för damer respektive herrar – som gått miste om träning under hösten – planeras till helgen om intresse finns från er medlemmar. Det är en engångsaktivitet i organiserad form. Antal deltagare kommer begränsas och för deltagande krävs att man är frisk och iakttar ovan direktiv. Karen kommer att ansvara för damaktiviteten och Johan Weich för herraktiviteten. De kommer ta kontakt med er medlemmar som berörs.

Under tiden mellan den 21 december och den 10 januari håller Puls arena julstängt. Inga aktiviteter från LTKs sida kommer att genomföras då.

Skribent: Karen Navarro